Gündemİstanbul’da sular ne zaman gelecek? 3 Haziran 2024 Sular neden kesildi, ne zaman gelecek?

İstanbul’da sular ne zaman gelecek? 3 Haziran 2024 Sular neden kesildi, ne zaman gelecek?

Paylaş
İstanbul’da sular ne zaman gelecek? 3 Haziran 2024 Sular neden kesildi, ne zaman gelecek?

İstanbul’da 3 ilçede su kesintisi yaşanıyor. Su ihtiyacı olan binlerce vatandaş bugün musluklarının başına geçtiğinde hayal kırıklığı yaşadı. İSKİ tarafından yapılan açıklamada yaşanan kesintinin sebebi aktarılırken, su kesintisinin ne kadar süreceği belirtildi. İşte İstanbul’da sular ne zaman gelecek? 3 Haziran 2024 Sular neden kesildi, ne zaman gelecek?  sorularının yanıtı…

İstanbul’da yaşanan su kesintisi 3 Haziran Pazartesi günü hayatı zorlaştırıyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'nin bazı mahallelerine 10 saat süre ile su verilemeyecek. Yapılacak planlı kesinti nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için yapılan duyuruda su kesintisi yaşanacak mahalleler ve kesintinin yaşanacağı saat aralığı yer aldı...

Haberin Devamı

SULAR NEDEN KESİLDİ?

İSKİ’den yapılan açıklamaya göre Büyükçekmece İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde gerçekleştirilecek olan vana yenileme çalışmaları nedeniyle, su kesintisi yaşanacak.

İstanbul’da sular ne zaman gelecek 3 Haziran 2024 Sular neden kesildi, ne zaman gelecek

SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'nin bazı mahallelerine, yarın saat 21.00'den 07.00'ye kadar su verilemeyecek.

İSTANBUL’DA SU KESİNTİSİ OLAN İLÇELER VE MAHALLELER

Büyükçekmece İlçesi: Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye Mahalleleri.

Çatalca İlçesi: Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Ferhatpaşa, Kaleiçi, Muratbey, İzzettin, Gökçeali, Oklalı ve Subaşı Mahalleleri.

Silivri İlçesi: Cumhuriyet, Mimarsinan, Çanta ve Yeni Mahalle’nin üst kotları ile Semizkumlar, Hürriyet, Kavaklı, Sancaktepe, Balaban, Selimpaşa, Ortaköy, Kadıköy, Gazitepe, Fatih, Alibey, Piri Mehmet Paşa ve Gümüşyaka Mahalleleri’nin tamamı.

Haberin Devamı