GündemKabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, yarın mı? İşte Kabine Toplantısı kararları ve konu başlıkları!

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, yarın mı? İşte Kabine Toplantısı kararları ve konu başlıkları!

Paylaş
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, yarın mı? İşte Kabine Toplantısı kararları ve konu başlıkları!

Bugün Kabine Toplantısı yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 5 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nın saati ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılıp yapılmayacağı gündemin önemli konuları arasında yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, yarın mı? İşte Kabine Toplantısı kararları ve konu başlıkları!

Kabine Toplantısı'nın zamanı ve gündem maddeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nın tarihi ve saati merak konusu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, yarın mı? İşte Kabine Toplantısı kararları ve konu başlıkları!

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 15.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak. Toplantıda, gündemdeki önemli konular ele alınacak.

KABİNE TOPLANTISI KARARLARI VE KONU BAŞLIKLARI

Kabine toplantısında ele alınacak konu başlıkları arasında Orta Doğu'daki gelişmeler, özellikle Filistin ve İsrail arasındaki gerilimler öncelikli olarak görüşülecek. Ayrıca Türkiye'nin Irak ve Suriye'de terörle mücadelesi, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar ve Şam yönetimi ile diplomatik ilişkilerin yeniden tesisi için yapılan çalışmalar değerlendirilecek.

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta Kabine Toplantısı bugün mü, yarın mı İşte Kabine Toplantısı kararları ve konu başlıkları

Ekonomi alanında ise Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı çerçevesinde enflasyonu düşürme stratejileri ve ekonomik iyileşmeler tartışılacak.

Haberin Devamı