Gündem'Kardeşliğimizi bozamayacaklar'

'Kardeşliğimizi bozamayacaklar'

Paylaş
'Kardeşliğimizi bozamayacaklar'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin çok büyük devlet olduğunu belirterek, “Terörün olmadığı Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz” dedi. Erdoğan, “Kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize yürüyeceğiz. İç cephemizi sarsamayacaklar. Kardeşliğimizi bozamayacaklar” diye konuştu.

101 BİNİ TESLİM EDİLDİ

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Hatay Antakya’da, Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları’nda, 130 bininci anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış törenine katıldı. Konuşmasında Hatay Belediyesi’nin CHP’den AK Parti’ye geçişine vurgu yapan Erdoğan, “Hatay gerçek belediyecilikle tanıştı. Hataylı kardeşlerimiz depremin yaralarını sarmaya çalışırken başkaları koltuk kapmaca oynuyordu” dedi. Erdoğan, “Hatay ayağa kalkacak. 101 bin 254 konutu teslim ettik. 29 bin 311 konutun daha kuralarını çekip teslim ediyoruz” diye konuştu.

‘İÇTEN SARSAMAYACAKLAR’

Terörle mücadeleye değinen Erdoğan, “Terör baronları, emperyalizmin uşakları hiçbiri Türkiye Yüzyılı ülkümüzde aramıza giremez. Türkiye çok büyük devlettir. Kurulan tuzakları bozarak hedeflerimize yürüyeceğiz. Terörün olmadığı Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz” dedi. Erdoğan, “Bu topraklar üzerinde daha nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacaklar. İç cephemizi sarsamayacaklar. Kardeşliğimizi bozamayacaklar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘DAHA ADİL DÜNYA’ ÇAĞRISI KİTAPLAŞTI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin New York kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) 79’uncu Genel Kurulu’nda, 24 Eylül’de bir konuşma yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Gazze’ye insani destek ve katliamcı İsrail yönetiminin durdurulması ile uluslararası sistemin adaletsizliği ve KKTC’nin tanınması gibi konularda dünyaya çağrılarda bulunduğu konuşma İletişim Başkanlığı tarafından kitap haline getirildi. Kitap, Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak hazırlandı.