GündemKatil değilim yüzümü kopyaladılar

Katil değilim yüzümü kopyaladılar

Paylaş
Katil değilim yüzümü kopyaladılar

Antalya'da Polat Dereli, bir mekanda vale olarak çalışan Osman Dere’yi bıçakla yaraladıktan 15 dakika sonra aynı sokakta trompetçi Deniz Akten’i de 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Polat Dereli, bir süre sonra olay yerine tekrar gelip polisin çalışmalarını izlerken yakalandı. Dereli, ifadesinde “Yüzümü kopyaladılar, ben değildim” dedi.

Antalya Muratpaşa’da önceki gece bisikletiyle gezintiye çıkan Polat Dereli (45), bir mekanda vale olarak çalışan Osman Dere (36) ile tartışıp bıçakla yaraladı. Olay yerinden kaçan Dereli, 15 dakika sonra aynı sokakta tartıştığı Deniz Akten’i (38) de 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Dereli, olay yerine bir süre sonra tekrar geri dönüp, polisin çalışmalarını izledi. Polis, hareketlerinden şüphelendiği Dereli’yi, suç aletiyle beraber yakalayarak gözaltına aldı.

Haberin Devamı

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Dereli ifadesinde “Yüzümü kopyaladılar, ben değildim” dedi ve susma hakkını kullandı. Gazetecilerin “Başkası senin siluetine bürünüp cinayet mi işledi?” sorusuna ise “Doğru” cevabını verdi. Tutuklanan Dereli’nin geçtiğimiz yıllarda psikolojik tedavi gördüğünü söylediği öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Akten’in, Antalya Büyükşehir Belediyesi bando takımının trompetçisi olduğu öğrenildi.