GündemKeloğlan neden kaldırıldı? Keloğlan çizgi filmi kaldırıldı mı, geri gelecek mi?

Keloğlan neden kaldırıldı? Keloğlan çizgi filmi kaldırıldı mı, geri gelecek mi?

Paylaş
Keloğlan neden kaldırıldı? Keloğlan çizgi filmi kaldırıldı mı, geri gelecek mi?

Çocukların en sevdiği Tv yapımları arasında yer alan Keloğlan neden kaldırıldı? Merak ediliyor. Twitter üzerinde yer alan iddialar nedeniyle Keloğlan çizgi filmi gündemde. Peki, Keloğlan neden kaldırıldı? Keloğlan çizgi filmi kaldırıldı mı, geri gelecek mi? Keloğlan neden yok, yasaklandı mı?

Keloğlan neden kaldırıldı? Sorusu, bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımın ardından bir karakterin yayından kaldırılmasına neden olan tartışmalara dikkat çekti. Bu konunun ardından birçok kullanıcı çizgi filmin kaldırılma sebebi ve detaylarını araştırmakta. Peki, Keloğlan neden kaldırıldı? Keloğlan çizgi filmi kaldırıldı mı, geri gelecek mi? Keloğlan neden yok, yasaklandı mı?

Haberin Devamı

KELOĞLAN NEDEN KALDIRILDI?

Keloğlan çizgi filmi, "Uzun" adında bir hırsız karakterin yer alması nedeniyle yayından kaldırıldığı iddiasıyla gündeme geldi. Bu karakterin, çocuklara olumsuz mesajlar verebileceği endişesiyle yapımın sonlandırıldığı öne sürülüyor.

KELOĞLAN ÇİZGİ FİLMİ KALDIRILDI MI, GERİ GELECEK Mİ?

Bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı ve çizgi filmin geri dönüp dönmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. İzleyiciler ve hayranlar, Keloğlan'ın geleceği hakkında resmi bir açıklama bekliyor. Şimdilik sevilen çizgi film Keloğlan’ın ekranlara geri dönüp, dönmeyeceği ise belirsizliğini korumakta.

KELOĞLAN ÇİZGİ FİLMİ HAKKINDA

Keloğlan Masalları, ilk olarak TRT Çocuk'ta başlayan ve ardından MinikaGO ile TRT Türk'te devam eden bir çizgi filmdir. Çizgi filmin ilk sezonu "Bir Varmış Bir Yokmuş Keloğlan Masalları" adıyla, ikinci sezonu "Keloğlan" adıyla ve üçüncü sezonu ise "Keloğlan Odama Saklandı" adıyla izleyicilere sunulmuştur.

Haberin Devamı