GündemKiracısına kurşun yağdırdı

Kiracısına kurşun yağdırdı

Paylaş
Kiracısına kurşun yağdırdı

Malatya’da İYİ Parti’nin eski il başkanı Hakan Yılmaz, alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada kiracısı Eyüp İshakoğlu’nu sokak ortasında öldürdü. Polis, cinayet sonrası kayıplara karışan Hakan Yılmaz’ı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde dün sabah meydana gelen olayda eski İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, kendisine ait tavuk çiftliğinde kiracısı olan Eyüp İshakoğlu (33) ile sokakta karşılaştı. İddiaya göre Hakan Yılmaz, Eyüp İshakoğlu’ndan kendisine olan borcunu ödemesini ve çiftliğindeki dükkandan çıkmasını istedi. Bunun üzerine ikili sokak ortasında tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Eski il başkanı Hakan Yılmaz, tabancayla kiracısı Eyüp İshakoğlu’na defalarca ateş etti. İshakoğlu, kanlar içinde yere yığılırken Yılmaz ise kaçarak kayıplara karıştı. Sağlık ekipleri İshakoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirlerken polis ise olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu. Hakan Yılmaz’ın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.