GündemKorkunç itiraf

Korkunç itiraf

Paylaş
Korkunç itiraf

Adana’da yaşayan Murat Açkan (61), 20 Mart’ta Konya Ereğli’deki çiftliğine gitti. Açkan’ın ablası Rahime Acar’ın damadı olan ve çiftlikte çalışan Fahri Demirdüzen (51), 23 Mart’ta Adana’ya giderek kayınvalidesine kardeşinin hacca gittiğini söyledi.

Aradan üç ay geçmesine rağmen Açkan’ın evine dönmemesi üzerine Rahime Acar, 28 Haziran’da kayıp ihbarında bulundu. Demirdüzen polise verdiği ifadesinde, Açkan’ı 20 Mart’ta kendi aracıyla Adana Seyhan’daki evine bıraktığını ve kendisine hacca gideceğini söylediğini öne sürdü. Açkan’ın pasaportunun ve yurtdışına çıkış kaydının olmadığı belirlendi.

Haberin Devamı

ÇUKURA GÖMMÜŞ

Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından Demirdüzen’in, belirtilen tarihte otomobilde yalnız olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Demirdüzen, cinayeti itiraf etti. Demirdüzen ifadesinde “Olay günü yanıma gelip, hiçbir sebep yokken beni azarladı. Sonra da eşime ve çocuklarıma ağır küfürler etti. Tartıştık, tabancayla öldürdüm. Başında ağladıktan sonra naylona sardığım cesedi, kazdığım 3 metrelik çukura gömdüm. Yaşadığı süsü vermek için de faturalarını ödedim. Bu zamana kadar cinayeti itiraf etmememin nedeni; bir şekilde kendimi öldürecektim ancak yapamadım. Çok pişmanım” dedi. Demirdüzen, tutuklandı.