GündemKorkunç olay! 2 yaşındaki bebeğin şüpheli ölümü

Korkunç olay! 2 yaşındaki bebeğin şüpheli ölümü

Paylaş
Korkunç olay! 2 yaşındaki bebeğin şüpheli ölümü

Konya'nın Kulu ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 2 yaşındaki Yusuf Ç. bebek, ailesi tarafından cansız olarak bulundu. Olayın şüpheli bulunması üzerine yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Alınan bilgilere göre, mevsimlik işçi olarak çalışan aile, konakladıkları çadırda bebeklerinin hareketsiz olduğunu fark etti. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen küçük Yusuf'un hayatını kaybettiği belirlendi. Soruşturma sürüyor.

Konya'nın Kulu ilçesi Karapınar Mahallesi'nde yaşayan ve bölgedeki soğan tarlasında çalışan mevsimlik işçi bir aile, yürek yakan bir olay yaşadı. Aile, 2 yaşındaki çocukları Yusuf Ç.'yi çadırlarında hareketsiz buldu.

Haberin Devamı

Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen, küçük Yusuf'un hayatını kaybettiği belirlendi. Bebek, hemen Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAY ŞÜPHELİ BULUNDU, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın şüpheli bulunması üzerine yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından bebeğin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olay yerinde detaylı inceleme yapıyor