GündemKorkunç şüphe

Korkunç şüphe

Paylaş
Korkunç şüphe

Diyarbakır'da 3 gün önce Kuran kursu çıkışında ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin'in bulunması için seferberlik ilan edildi. Dağlar, yollar, sulama kanalları, tarlalar özel eğitimli köpekler ve uzman personel tarafından didik didik aranıyor. Narin'in kaçırıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Diyarbakır Bağlar'ın kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde oturan Arif-Yüksel Güran çiftinin tek kızı 8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos'ta 13.00 sıralarında camideki Kuran kursuna gitmek üzere evden çıktı. Kurs çıkışında eve dönmeyince önce mahallede oturanlar arama yaptı. Narin bulunamayınca, akşam 20.15'te baba Arif Güran durumu jandarmaya haber verdi. O andan sonra da jandarma ve AFAD ekipleri, su altı arama timleri, özel eğitimli köpekler, helikopterler, dronelar devreye girdi.

Haberin Devamı

150 ARAÇ BELİRLENDİ

Arama çalışmalarının ikinci gününde gece saatlerinde Narin'in evinden 3 kilometre ötede yol kenarında bir terliğin teki bulundu. Aile, bu terliğin Narin'e ait olduğunu doğruladı. Bu arada jandarma, Narin'in kaybolduğu sırada yoldan geçen 150 aracı tespit edip sorgulamaya başladı. Baba Arif Güran, "Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde. Kızım kaybolmadan önce bir hafif ticari araç geçiyor. Jandarma ekipleri bu aracı bulacak. Kızımı para için kaçırmışlarsa, getirsinler para vereyim" dedi.