GündemLeyla dizisi Melih karakteri kim? Leyla dizisi Melih karakterini hangi oyuncu oynuyor, gerçek adı ne?

Leyla dizisi Melih karakteri kim? Leyla dizisi Melih karakterini hangi oyuncu oynuyor, gerçek adı ne?

Paylaş
Leyla dizisi Melih karakteri kim? Leyla dizisi Melih karakterini hangi oyuncu oynuyor, gerçek adı ne?

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan "Leyla" dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Leyla dizisi Melih karakteri kim? Leyla dizisi Melih karakterini hangi oyuncu oynuyor, gerçek adı ne?

Leyla dizisi Melih karakteri gerçek hayatta kim tarafından canlandırıldığı, izleyiciler tarafından araştırılmakta. Brezilya yapımı "Avenida Brazil" dizisinden uyarlanan bu yapım, her Çarşamba NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz ve Gonca Vuslateri gibi isimlerin yer aldığı dizinin hikayesi, izleyicileri derin duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Peki, Leyla dizisi Melih karakteri kim? Leyla dizisi Melih karakterini hangi oyuncu oynuyor, gerçek adı ne?

Haberin Devamı

LEYLA DİZİSİ MELİH KARAKTERİ KİM?

Leyla dizisi Melih karakteri Murat Serezli tarafından canlandırılmaktadır.

MURAT SEREZLİ HANGİ DİZİLERDE, FİLMLERDE OYNADI?

Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Serezli, özellikle "Dağ II" filminde Veysel Yarbay karakteriyle ve "Savaşçı" dizisinde Kopuz Albay karakteriyle büyük beğeni kazanmıştır. Ayrıca sunuculuk kariyeri de bulunan oyuncu, çeşitli programları başarıyla sunmuştur.

MURAT SEREZLİ KİMDİR?

Esat Murat Serezli, 3 Ekim 1969'da İstanbul'da doğmuş bir Türk oyuncudur. Ünlü tiyatro sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Mimarlık eğitimi almış, kariyerine 3D animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaparak başlamıştır. Ancak zamanla oyunculuğa yönelmiş ve pek çok reklamda, sinema filminde ve dizide rol alarak geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır.

Haberin Devamı

MURAT SEREZLİ EVLİ Mİ?

1997 yılında Handan Güçyılmaz ile evlenmiş, 2006 yılında boşanmıştır. 2009 yılında Olcay Serezli ile evlenen Murat Serezli'nin 2011 yılında ikiz çocukları dünyaya gelmiştir.