GündemMASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU kim kazandı? 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU kim kazandı? 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti?

Paylaş
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU kim kazandı? 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti?

21 Ağustos dün akşam dokunulmazlık için kıyasıya mücadele verdiler. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı almak için ter dökerken, kaybeden takım ise eleme adayı çıkardı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti, dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorusu, birçok izleyici tarafından merak edilmekte ve özellikle son bölümü kaçıranlar tarafından internet üzerinde araştırılmakta. Zeytinyağlı yemeklerin ön planda olacağı bu özel takım oyununda, Kırmızı ve Mavi takım arasında çekişmeli bir mücadele yaşanacak. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti, dokunulmazlığı kim aldı? 

Haberin Devamı

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

MasterChef'in dokunulmazlık oyununda zafer Kırmızı Takım'ın oldu. 

Bu zaferin ardından Mavi Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadeleye girdi. Chicken waffle yaparak hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasında en iyi tabağı çıkaran Onur, bireysel dokunulmazlığı kazanmayı başardı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU kim kazandı 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti

ELEME POTASINA KİM GİTTİ? 

Bireysel dokunulmazlık kazanan Mavi Takım kaptanı Onur, haftanın ilk eleme adayı olarak Ümmühan'ı seçti. Takım üyeleri de ikinci eleme adayını belirlemek için oylarını verdi. Ancak, Nevzat ve Nigar arasında eşitlik olunca, son kararı yeniden Onur verdi ve Nevzat’ı potaya gönderdi. 

  MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU kim kazandı 21 Ağustos dün akşam MasterChef eleme potasına kim gitti

19 AĞUSTOS MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

MasterChef'te kaptanlık yarışının heyecanı yaşandı. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda Onur, Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Onur, Kırmızı Takım kaptanı olarak ise Beyza’yı belirledi. 

Haberin Devamı