GündemMasterchef dün akşam kim elendi? 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Masterchef dün akşam kim elendi? 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Paylaş
Masterchef dün akşam kim elendi? 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Her bölümde ayrı bir heyecana yer veren Masterchef dün akşam kim elendi? Merka ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Masterchef dün akşam kim elendi? 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Masterchef dün akşam kim elendi? Sorusu, gündeme geliyor ve araştırılıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. 14 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanan bölümde, sezonun ilk eleme oyunu gerçekleştirildi. İzleyiciler, hangi yarışmacının elendiğini merakla beklerken, jürinin kararlarıyla belirlenen sonuçlar dikkat çekti. Peki, Masterchef dün akşam kim elendi? 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Haberin Devamı

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım açıklandı. Mavi ve Kırmızı takımlar, 7 farklı kebap çeşidini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Her iki takım da 3'er puan aldı, ancak Manisa kebabı her iki takım için de kabul edilmedi. Bu nedenle, her iki takımdan seçilen 2 yarışmacı, yeniden Manisa kebabı yaparak yarıştı. Sonuç olarak, Kırmızı Takım, 20 dakika içinde en güzel Manisa kebabını yaparak dokunulmazlığı kazandı.

Masterchef dün akşam kim elendi 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi Masterchef son bölüm eleme adayı

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi Takım, bireysel dokunulmazlık oyununda yeniden yarıştı. Gecenin birincisi ve bireysel dokunulmazlığın sahibi Eda oldu, böylece eleme potasına gitmekten kurtuldu.

MASTERCHEF 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eda, ilk eleme adayı olarak Emre'yi seçti. Ardından eleme potasına gitmesi için Kerem'i de belirledi. Kerem, bu kararın kendisi için sürpriz olmadığını belirterek, pazar günü elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Masterchef dün akşam kim elendi 14 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi Masterchef son bölüm eleme adayı

MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

İkinci eleme adayı, takımdaki oylama sonucunda belirlendi. Kaan ve Zübeyde eşit sayıda oy alınca, kaptan Nevzat karar vermek zorunda kaldı. Nevzat, eleme potasına gidecek ismi Kaan olarak seçti ve böylece Kaan ikinci eleme adayı oldu.