GündemMASTERCHEF KİM ELENDİ? 25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi? Masterchef son bölümde kim gitti?

MASTERCHEF KİM ELENDİ? 25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi? Masterchef son bölümde kim gitti?

Paylaş
MASTERCHEF KİM ELENDİ? 25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi? Masterchef son bölümde kim gitti?

MasterChef'te dün akşam büyük bir heyecan yaşandı. Hafta boyunca yapılan takım oyunlarında başarısız olan yarışmacılar, eleme potasına gönderilerek son bir şans için mutfağa girdiler. Peki, MasterChef kim elendi? 25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi? Masterchef son bölümde kim gitti?

25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi? Merak ediliyor. Eleme gecesinde, yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Şeflerin yaratıcılıklarını sınadığı siyah sarımsak etabında, en iyi üç tabağı çıkaran yarışmacılar rahat bir nefes alırken, geriye kalan dört yarışmacı için mücadele bitmedi. Peki, MasterChef kim elendi? 25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi? Masterchef son bölümde kim gitti?

Haberin Devamı

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef'in eleme gecesinde gerilim doruktaydı ve yarışmanın sonunda bir kişi hayallerine veda etmek zorunda kaldı. İkinci turda şef tabağını en iyi şekilde hazırlamak için tüm çabalarını gösteren yarışmacılar arasında, performansı en zayıf kalan isim Ümmühan oldu. Ümmühan, 25 Ağustos Pazar günü MasterChef macerasına bu noktada son vererek yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF KİM ELENDİ 25 Ağustos Pazar son bölüm MasterChef’de kim elendi Masterchef son bölümde kim gitti

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KADROSU

Onur (Kaptan)

Muratcan

Semih

Eda

Nigar

Nevzat

Şirin

Beril

Hakan

Ümmühan

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KADROSU

Beyza (Kaptan)

Kaan

Emre

Alper

Kerem

Ayşe

Zübeyde

Ezgi

Zeynep

Çağlar