GündemMasterchef'te dün akşam kim kazandı? Masterche'te dün kim birinci oldu, dokunulmazlık aldı? 7 Ağustos Masterchef birincisi!

Masterchef'te dün akşam kim kazandı? Masterche'te dün kim birinci oldu, dokunulmazlık aldı? 7 Ağustos Masterchef birincisi!

Paylaş
Masterchef'te dün akşam kim kazandı? Masterche'te dün kim birinci oldu, dokunulmazlık aldı? 7 Ağustos Masterchef birincisi!

Ekranların dikkat çeken yemek yarışma programı Masterchef'te dün akşam kim kazandı? Merak ediliyor. Peki, Masterchef'te dün akşam kim kazandı? Masterche'te dün kim birinci oldu, dokunulmazlık aldı? İşte 7 Ağustos Masterchef birincisi!

Masterchef'te dün akşam kim kazandı? Gündemde. Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun değerlendirmeleriyle heyecan dolu anların yaşandığı son bölümde, dokunulmazlık oyununu kazanan ve eleme adayı belli oldu. Peki, Masterchef'te dün akşam kim kazandı? Masterche'te dün kim birinci oldu, dokunulmazlık aldı? İşte 7 Ağustos Masterchef birincisi!

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM KİM KAZANDI?

Kırmızı takım, ilk dokunulmazlık oyununu oynadı ve beğenilen ilk dört tabak belirlendi. Dokunulmazlığı kazanan isim Alper oldu. Alper, bu başarısıyla birlikte ilk eleme adayını belirleme hakkını da elde etti. Yarışmanın son bölümünde yaşanan bu gelişme ile Alper, hem takımını hem de kendisini güvence altına almayı başardı.

Masterchefte dün akşam kim kazandı Masterchete dün kim birinci oldu, dokunulmazlık aldı 7 Ağustos Masterchef birincisi

MASTERCHEF SON BÖLÜMDE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dün akşam MasterChef Türkiye'de mavi takım, dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından bireysel dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Yarışmacılardan 'cubano' yapmaları istendi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda, en başarılı yemeği hazırlayan Kerem, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Bu zaferle birlikte Kerem, eleme potasından kurtulmayı başardı.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Masterchef haftanın eleme adayı takım oylaması sonucunda Muratcan oldu.

Haberin Devamı