GündemMazhar Alanson'un kızı neden öldü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Mazhar Alanson'un kızı neden öldü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Paylaş
Mazhar Alanson'un kızı neden öldü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

MFÖ grubunun ünlü solisti Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson’un ani ölümü, sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Mazhar Alanson'un kızı neden öldü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Mazhar Alanson'un kızı neden öldü? Merak ediliyor ve araştırılıyor. 04 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eda Alanson’un vefat haberi sonrası, ölüm sebebi ve detaylar merak konusu oldu. Alanson’un aniden hastalanması sonucu hastaneye kaldırıldığı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Peki, Mazhar Alanson'un kızı neden öldü? Mazhar Alanson'un kızı neden öldü, ölüm sebebi ne?

Haberin Devamı

MAZHAR ALANSON'UN KIZI NEDEN ÖLDÜ?

Eda Alanson, kısa bir süre önce ortaya çıkan ani bir hastalık nedeniyle tedavi görüyordu. Ankara'da bulunan bir hastanede hastalığına karşı yürütülen tüm çabalara rağmen, maalesef yaşam mücadelesini kaybetti. Ölüm sebebi, tedavi gördüğü bu hastalık olarak açıklandı.

Mazhar Alansonun kızı neden öldü Mazhar Alansonun kızı neden öldü, ölüm sebebi ne

MAZHAR ALANSON'UN KIZI EDA ALANSON KİMDİR?

Eda Alanson, ünlü sanatçı Mazhar Alanson ve Hale Alanson’un ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir. 50 yaşında hayata gözlerini yuman Eda Alanson, gazetecilik ve metin yazarlığı yapıyordu. Aynı zamanda 2009 yılında Mazhar Alanson'la birlikte "Kirpi" adlı filmde rol alarak sinema dünyasında da yer almıştı. Babasıyla sanat projelerinde de bir araya gelen Eda Alanson, MFÖ'nün "AGU" albümünde yer alan "Muaf" adlı şarkının sözlerini yazmıştı.

Haberin Devamı