GündemNarin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının arkadaşından açıklama geldi

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının arkadaşından açıklama geldi

Paylaş
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının arkadaşından açıklama geldi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor. İtirafçının arkadaşı Emrah Ergin, "Resmini gördüm öbür dünyaya gittim geldim." ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin itirafçının arkadaşları konuştu.

Haberin Devamı

Arkadaşları itirafçının para ve evine elektrik bağlatma karşılığında suça ortaklık yaptığını öne sürdü.

İşte itirafçının arkadaşı Emrah Ergin'in A Haber'e yaptığı o açıklamalar;

-İlk defa böyle bir şeyi adamda duydum. Çok efendi biriydi böyle bir şeyi hayatta tahmin etmezdim ondan. Ama ne oldu? Kendi inşaatını yaptım ben 3 ay evvel. Belediyeden ruhsat almadığı için muhtar dedi devam edin ben hallederim. Yüzde 90 bu elektrik için bir de inşaat için tehdit etmiş. O adam böyle bir adam değil. Ama ne olduysa olmuş.

CİNAYETİ KENDİSİ İŞLEMİŞ OLABİLİR Mİ?

-Yok. O sadece yardım yapmış. Böyle bir adam olamazdı. Bu adam zora girmiş. Zor bir şeye girmiş. 4 aydır onun evi elektriksizdir. Onun için komşu köyden elektrik çekmişler. Muhtar senin elektriğini getireceğim ruhsatını çıkaracağım demiş. Nevzat böyle bir adam değildi.

Haberin Devamı

"ÖBÜR DÜNYAYA GİTTİM GELDİM"

-Benim evime gelmiş yemeğimi yemiş suyumu içmiş. Şaşkınım. Duydum dün akşam onun resmini gördüm öbür dünyaya gittim geldim.

KÖYDE NE KONUŞULUYOR?

-Benim köyde 25 tane arkadaşım var demirci, inşaatçı arkadaşım var. Olay olduğu günden beri arıyorum açmıyorlar telefonları. Bu köyün hepsi akrabadır, yabancı yoktur içinde. Birbirine karışmışlar. Onun için her şeyin üstünü kapatıyorlar.

İtirafçının diğer arkadaşı:

-Büyük ihtimal elektrik vermediği için bu anlaşmayı muhtarla yaptı. Tehdit etmedi mecbur kaldı. Çaresizdi artık ona kimse elektrik vermiyordu. Alabilmek için de ruhsat alması lazımdı. Ruhsat olmazsa bu evin elektriğini suyunu yapamaz. Bu olayı kapatmak için 200 bin TL karşılığında ona teslim etmiş büyük ihtimalle. Muhtar da başka yere gitmiş. Nevzat da Narin kardeşimizi çuvala koyup dereye götürmüş.

Kesinlikle öyle bir şey aklıma gelmezdi Nevzat'tan. Öyle bir insan değildi. Çaresiz kaldı. Allah bırakmasın onun hakkını. Mekanı cennet olsun inşallah.

.