GündemNarin'in amcası kimdir? Narin’in amcası Salim Güran’ın ifadesi ne?

Narin'in amcası kimdir? Narin’in amcası Salim Güran’ın ifadesi ne?

Paylaş
Narin'in amcası kimdir? Narin’in amcası Salim Güran’ın ifadesi ne?

Verdiği ifadeler ile gündeme gelen Narin’in amcası Salim Güran’ın hakkındaki bilgiler merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Narin'in amcası kimdir? Narin’in amcası Salim Güran’ın ifadesi ne?

Narin'in amcası kimdir? Sorusu, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden ve tutuklanan Nevzat Bahtiyar ile birlikte olmak üzere araştırılmakta. Nevzat Bahtiyar, mahkemedeki ifadesinde, amca Salim Güran'la ilgili yeni itirafta bulundu. Peki, Narin'in amcası kimdir? Narin’in amcası Salim Güran’ın ifadesi ne? Narin’i amcası Salim Güran mı öldürdü?

Haberin Devamı

NARİN'İN AMCASI KİMDİR?

Narin Güran'ın amcası Salim Güran’dır. Narin Güran'ın amcası Salim Güran Diyarbakır'da gerçekleşen ve Türkiye'yi derinden etkileyen cinayet soruşturmasında önemli bir isim olarak öne çıkmıştır. 8 yaşındaki Narin'in kaybolmasının ardından cansız bedeninin bulunmasıyla soruşturma derinleşmiş ve Salim Güran, cinayetle ilgili şüpheli olarak tutuklanmıştır.

NARİN’İN AMCASI SALİM GÜRAN’IN İFADESİ NE?

Salim Güran, soruşturma sürecinde Narin’in biyolojik babası olduğu yönündeki iddialara karşı DNA testi yapılmıştır. Test sonuçlarına göre, Narin’in biyolojik babasının Salim Güran değil, bilinen ailesi olduğu ortaya çıkmıştır.

Ayrıca, cinayetin ardından amca Salim Güran’ın cesedi saklama girişimi olduğu ve jandarmayı yanlış yönlendirdiği tespit edilmiştir.

Haberin Devamı