GündemNarin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu! 'Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor'

Narin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu! 'Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor'

Paylaş
Narin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu! 'Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor'

Narin Güran soruşturması sürerken anne Yüksel Nuran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay gündem oldu. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın ifadeleri duyanları şoke ediyor. İşte izleyenlerin tekrar tekrar izlediği o video.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında sır perdesi henüz aralanamadı. Katil ya da katilleri bulmak için her durumu değerlendiren uzmanlar, anne, ağabey ve amcanın olduğu tutuklu sanıkların ifadelerine başvururken özellikle aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler Türkiye gündeminde deprem etkisi yaratıyor.

Haberin Devamı

HAFTALAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Narin'in annesi Yüksek Güran ile ilgili haftalar sonra ortaya çıkan bir detay ise büyük ses getirecek cinsten. Narin'in Diyarbakır'daki köylerinde kaybolmasından 3 gün sonra Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyarette kaydedilen bir an haftalar sonra gündem oldu.

Narinin annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu Bir köşeye atın Kızım biliyor, dayanamıyor

"NARİN'İN ANNESİ DE BU HALE DÜŞMESİN"

Tunceli'de kaybolan ve 4,5 yıldır haber alınamayan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, anne Yüksel Güran'a sarılarak ağlarken "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza alev düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" diye konuşmuştu.

 "NE OLUR KIZIMI BIRAKIN, KIZIM BİLİYOR, DAYANAMIYOR"

Söz konusu ziyaret sırasında anne Güran'ın söylemiş olduğu ifadeler herkesin dikkatini çekti. Dikkatli kullanıcıların sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde annenin şu ifadeleri kullandığı görüldü; "Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor."

Haberin Devamı
Narin'in annesinin ağıt yaktığı video herkesi şaşırttı! 'Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor'

ANNE GÜRAN "ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK" SUÇUNDAN TUTUKLANMIŞTI

Anne Yüksel Güran'ın bu sözleri birçok kişinin dikkatini çekerken söz konusu video kısa sürede gündem yarattı. Savcılık, anne ve oğlunu 'çocuğu kasten öldürmeye iştirak' suçundan tutuklamaya sevk ederken, hakimlik tutuklamayı 'çocuğu kasten öldürmek' suçundan yapmıştı. Hakimlik, anne ve oğlunun, 'Çocuğu kasten öldürmek atılı suçuna yönelik kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkiler' nedeniyle tutuklanmasına karar vermişti.