GündemÖğrencilere yüzde 15 indirimli bilet! 3 milyon 785 bin genç tren ile indirimli seyahat etti! Tren bileti ne kadar, kaç TL? Öğrenciye indirim var mı?

Öğrencilere yüzde 15 indirimli bilet! 3 milyon 785 bin genç tren ile indirimli seyahat etti! Tren bileti ne kadar, kaç TL? Öğrenciye indirim var mı?

Paylaş
Öğrencilere yüzde 15 indirimli bilet! 3 milyon 785 bin genç tren ile indirimli seyahat etti! Tren bileti ne kadar, kaç TL? Öğrenciye indirim var mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaz aylarında gençlerin gerçekleştirdiği tren seyahati rakamını açıkladı. Peki, Tren bileti ne kadar, kaç TL? Öğrenciye indirim var mı?

Tren bileti ne kadar, kaç TL? Sorusu zaman zaman merak ediliyor ve araştırılıyor. Öğrencilere yüzde 15 indirimli bilet hizmeti sunmakta olan TCDD Taşımacılık tarafından 13 – 26 yaş arası gençlere tanınan yüzde 15 indirim uygulaması birçok öğrencinin tercihi oluyor. Özellikle bu indirimden yararlanmak isteyen ve detaylı araştırma yapacak olan kişiler, Tren bileti ne kadar, kaç TL? Öğrenciye indirim var mı? Sorularına yanıt arıyor.

Haberin Devamı

ÖĞRENCİLERE YÜZDE 15 İNDİRİMLİ BİLET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TCDD Taşımacılık tarafından işletilen YHT, anahat ve bölgesel trenlerle 2024 yılının başından bu yana 3 milyon 785 bin 622 gencin yüzde 15 indirim uygulamasından faydalandığını açıkladı.

TREN BİLETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Tren biletlerinin fiyatı, seyahat edilecek mesafe, tren türü (YHT, anahat, bölgesel) ve seçilen sınıfa göre değişiklik göstermektedir. Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletleri genellikle diğer tren türlerine göre daha yüksek fiyatlıdır. Güncel bilet fiyatlarını öğrenmek için TCDD’nin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öğrencilere yüzde 15 indirimli bilet 3 milyon 785 bin genç tren ile indirimli seyahat etti Tren bileti ne kadar, kaç TL Öğrenciye indirim var mı

ÖĞRENCİYE İNDİRİM VAR MI?

TCDD Taşımacılık, 13-26 yaş aralığındaki gençlere yüzde 15 indirim imkanı sunuyor. Bu indirimden, YHT, anahat ve bölgesel trenlerde faydalanılabilir. Eğitim veya iş hayatının başındaki gençler, bu indirim sayesinde ekonomik ve konforlu bir seyahat imkanına sahip oluyorlar. Bu uygulama, daha fazla gencin tren seyahatini tercih etmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı