GündemOkulu basıp yumrukladığı öğretmeni suçladı! İfadesinde akılalmaz sözler

Okulu basıp yumrukladığı öğretmeni suçladı! İfadesinde akılalmaz sözler

Paylaş
Okulu basıp yumrukladığı öğretmeni suçladı! İfadesinde akılalmaz sözler

Ümraniye'de sınıfta kalan kız kardeşi nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya gidip öğretmeni darp eden şüpheli tutuklandı. Şüpheli ifadesinde, “O sinirle 1 kez yumruk attım” dedi.

İstanbul Ümraniye’deki 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kız kardeşinin sınıfta kaldığını öğrenen ağabey İbrahim Durmaz, öğretmenler odasında Vedat Kömür ve Orhan Bozkurt ile tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışma sırasında Durmaz bir öğretmene yumrukla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İbrahim Durmaz’ın “Sen benim babamın arkasından konuşamazsın” dedikten sonra öğretmene yumruk attığı görüldü.

Gözaltına alınan İbrahim Durmaz, hakkındaki suçlamaları reddetti. Mahkemeye çıkarılan Durmaz “Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

“SİNİRLİYİM KONUŞMAYA GELDİM”

İbrahim D. hakimlik ifadesinde, pişman olduğunu ve tutuksuz yargılanmasını talep ederek, “Bugün ben evdeyken kız kardeşim ile babam okula gitmişler. Kız kardeşim olayın geçtiği lisede okumaktadır. Kız kardeşim eve geldiğinde morali bozuktu. Kız kardeşim tam söylemedi. Okula gittiğimde babamı görmek istedim. Babamın işe gittiğini söylediler. Okulun içinde gezerken öğretmenler odasını gördüm. Okula girerken bana kimse kimsin nesin diye sormadı.

Haberin Devamı

Kız kardeşime çıkmadan sorduğumda, Vedat hocanın olayda olduğunu söyledi. Kız kardeşim bana babamızın okula gittiğinde Vedat hocaya 'kızımın geleceği ile oynuyorsunuz' dediğini söyledi. Kız kardeşimin dediğine göre hoca babamın üzerine yürümüş. Sonra kapıyı hızlıca kapatmışlar. Ben bunları duyduktan sonra öğretmenler odasına gittim. Vedat hoca kim diye sordum. Birisi benim ne olacak diye seslendi. Ben yanına yaklaştım. İçerisi kalabalıklaştı. Ben kendisine 'sinirliyim, konuşmaya geldim, bir şey yapmayacağım' dedim. Ben de o sinirle 1 kez yumruk attım” dedi.