GündemÖlüm geçidinde yine kaza

Ölüm geçidinde yine kaza

Paylaş
Ölüm geçidinde yine kaza

İstanbul Bakırköy’de daha önce 4 kişilik bir ailenin hayatını kaybettiği üst geçitte bir kaza daha meydana geldi. Olayda üst geçide çarpan TIR, yanından geçen İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs, son anda TIR’ın altında kalmaktan kurtuldu. Kazada 6 kişi hafif yaralandı.

İstanbul’da Bakırköy sahil yolunda Florya istikametine seyir halinde olan bir TIR, üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan TIR, yanında seyreden Halkalı Eminönü seferini yapan İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs son anda TIR’ın altında kalmaktan kurtulurken, o esnada seyir halindeki bir araca çarptı. Kazada, TIR şoförü ile otobüsteki yolculardan İbrahim T., Beyhan T., Eda T., Bilge S. ve Duygu S. yaralandı. Daha önce pek çok benzer kazanın yaşandığı aynı geçitte, 11 Mart’ta Mehmet F.’nin kullandığı TIR, iftardan dönen Aytekin Ailesi’nin içinde bulunduğu otomobilin üzerine devrilmişti.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SABIKALI ÜST GEÇİT

Otomobildeki Recep Aytekin (45), eşi Sultan Aytekin (44), annesi Güler Rukiye Aytekin (67) ve kızı Merve hayatını kaybetmişti. Kazayı yapan TIR’ın, 23 Nisan 2019’da da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıkmıştı. Aynı üst geçitte geçen yıl 29 Nisan’da ise Anadolu Efes’te oynayan ABD’li basketbolcu Bryant Dunston’ın kullandığı otomobilin üzerine bir TIR’ın dorsesi devrilmiş, oyuncu kazadan yaralı kurtulmuştu. Bu kazadan 2 ay sonra da tekstil malzemesi yüklü bir TIR, aynı geçide çarparak devrilmiş, sürücü yaralanmıştı.