GündemÖlümcül şaka

Ölümcül şaka

Paylaş
Ölümcül şaka

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde 3 yıl önce hemşire Önder E., iddiaya göre tıbbi kullanım için alkol dolumu yapan hemşire Gizem Elif Türk ve hastane personeli Yılmaz Yapıcı’ya “Yakayım mı sizi?” diyerek çakmağı ateşledi. Türk ve Yapıcı alev topuna dönerek yaralandı. Önder E.’nin tutuksuz olarak 5 yılla yargılandığı davada Türk, “Uyardım, ‘Abi yapma’ dedim. Dinlemedi” dedi.

52 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞI

Haberin Devamı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde Aralık 2021’de hemşire Gizem Elif Türk ve hastane personeli Yılmaz Yapıcı, tıbbı kullanım için şişelere alkol doldurdukları sırada meydana gelen patlamada yaralandı. Ağır yaralanan Gizem Elif Türk, 52 gün boyunca yaşam savaşı verdi. Vücudunda derin yanıklar oluşan Gizem Elif Türk, patlamaya hemşire Önder E.’nin “Alkol saf mı, sulu mu? Yakayım mı sizi?” dedikten sonra elindeki çakmağı çakarak sebep olduğunu iddia etti. Önder E. hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma’ suçundan dava açıldı.

‘ÇOK ACILAR ÇEKTİM’

Son duruşmaya katılan Gizem Elif Türk, “Yanıklarımın dışında çok acılar çektim. Onu uyardım, ‘abi yapma’ dedim. Dinlemedi. Ben gördüğüm şeyi söylüyorum bu acılara neden olanın adaletini bulmasını istiyorum” diye konuştu. Sanık Önder E.’nin avukatı ise “Olayın nasıl meydana geldiğine ilişkin hiçbir tespit yok. Kamera kayıtlarının incelenmesi ve yangının neden çıktığının aydınlatılmasını talep ediyoruz. Çünkü net ve bilimsel rapor yok” dedi. Hakim, savcıya mütalaasını sunması için süre vererek duruşmayı ertelendi.

Haberin Devamı

Ölümcül şaka

Üç yıl boyunca tedavi gören Gizem Elif Türk’ün vücudunun bazı yerlerinde kalıcı izler oluştu.