GündemÖnce dayak sonra bıçak

Önce dayak sonra bıçak

Paylaş
Önce dayak sonra bıçak

Bursa’da garsonluk yapan Murat Tepe, 8 ay önce yemeği geç getirdiği için müşteriler tarafından dövülünce işi bıraktı. Benzinlikte pompacı olarak çalışmaya başlayan genç, bu sefer evine giderken kendisinden para isteyen Kubilay Nergiz tarafından 7 yerinden bıçaklandı. Talihsiz genç, yaşam savaşı veriyor.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan Murat Tepe (24), geçtiğimiz yıl eylül ayında garson olarak çalıştığı restoranda yemekler geç geldiği gerekçesiyle 2 müşteri tarafından taşla dövüldü. Kafasına sekiz dikiş atılan Tepe, iş yerinde gördüğü şiddet nedeniyle garsonluğu bıraktı. Kısa süre sonra benzinlikte iş bulan Tepe, pompacı olarak çalışmaya başladı. Geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen olayda Murat Tepe, iş çıkışı evine giderken Kubilay Nergiz (26) tarafından önü kesildi. Tepe’den para isteyen Nergiz, olumsuz yanıt alınca ikili arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Yaşanan arbede sırasında Kubilay Nergiz, Tepe’yi yedi yerinden bıçakladı. Hastanede tedaviye alınan Tepe, yaşam savaşı veriyor. Hırsızlık’ ve ‘uyuşturucu kullanmak’ suçlarından birçok kaydı bulunan Nergiz, kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Oğlunun yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen baba Mevlüt Tepe (46), “Baba olarak isteğim, şüphelinin cezaevinin ön kapısından girip arka kapısından çıkmaması. Kısa süreli bir cezayla bu işler örtbas edilmemesi gerekiyor. Cezaların ağır olması gerekiyor” dedi.