GündemRoblox saat kaçta açılacak? 22 Ağustos Roblox bugün açılıyor mu, açıldı mı?

Roblox saat kaçta açılacak? 22 Ağustos Roblox bugün açılıyor mu, açıldı mı?

Paylaş
Roblox saat kaçta açılacak? 22 Ağustos Roblox bugün açılıyor mu, açıldı mı?

BTK tarafından Roblox’a getirilen erişim yasağı, oyuncuların bu popüler oyunu yasal olarak oynayıp oynayamayacaklarını merak etmelerine neden oldu. Peki, Roblox saat kaçta açılacak? 22 Ağustos Roblox bugün açılıyor mu, açıldı mı?

 Roblox saat kaçta açılacak? Sorusu merak konusu oluyor ve araştırılıyor. Roblox’a erişim yasağı, oyuncular arasında büyük bir endişe yarattı ve bu yasak, BTK’nın aldığı bir karar doğrultusunda uygulandı. Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararla, Roblox’un Türkiye’de yasaklanma nedeni belirlendi. Oyuncular, bu durumun ardından Roblox’a erişim sağlayabilmek için alternatif yolları araştırıyor. Peki, Roblox saat kaçta açılacak? 22 Ağustos Roblox bugün açılıyor mu, açıldı mı? 

Haberin Devamı

ROBLOX SAAT KAÇTA AÇILACAK? 

Roblox'un Türkiye'de erişime kapatılması, birçok oyuncunun oyuna ne zaman tekrar erişebileceğini merak etmesine neden oldu. Ancak, şu anda Roblox'un yeniden erişime açılacağı saat veya tarih hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Erişim engeli, Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla uygulanmış olup, ne zaman kaldırılacağı konusunda bir açıklama yapılmamıştır. 

Roblox saat kaçta açılacak 22 Ağustos Roblox bugün açılıyor mu, açıldı mı

ROBLOX BUGÜN AÇILIYOR MU, AÇILDI MI? 

Roblox'un Türkiye'deki erişim engeli halen devam etmekte olup, şu an için oyunun yeniden açıldığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Oyuncular, resmi makamlar tarafından yapılacak duyuruları beklemelidir. Erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı veya oyunun yeniden erişime açılıp açılmayacağı konusunda kesin bir tarih belirtilmemiştir. 

Haberin Devamı