GündemSaçma sapan! Kıl payı ölümden kurtuldu

Saçma sapan! Kıl payı ölümden kurtuldu

Paylaş
Saçma sapan! Kıl payı ölümden kurtuldu

Trabzon Uzungöl'de Semanur Şahin'in bindiği insan sapanının halatlarından biri havada koptu. Hızla düşen kız demir direklerden birine çarpmaktan ve ölümden kıl payı kurtuldu. Semanur "İhmaller sonucu ölüme bu kadar yaklaşacağımı bilmiyordum" dedi.

Uzungöl’ü ziyaret eden Semanur Şahin, insan sapanı (Bungy Catapult) deneyimlemek istedi. Esneyebilen halatlı mekanizmaya bağlanan Şahin, yerden metrelerce havaya fırlatıldı. Bu sırada halatlardan biri koptu. Şahin çığlık atarak hızla halatlardan birinin bağlı olduğu demir kuleye doğru yöneldi. Kıl payı kuleyi ıskalayıp, ayağından asılı halde yere birkaç santim kala durdu. Çevredeki görevli “Abla, abla” diyerek koştu. Ölümden dönen Semanur ayağından yaralandı.

Haberin Devamı

BAŞKALARI YAŞAMASIN

Semanur Şahin, arkadaşlarının çektiği ve yaşadığı korku dolu anların görüntüsünü içeren videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Genç kız, "Mesela ben, ihmaller sonucu ölüme bu kadar yaklaşacağımı bilmiyordum. Bu videoyu izlemek bana çok zor geliyor ama insanların benim yaşadığım o korkuyu yaşamasını istemiyorum. Güven vermeyen bir yerde bunu asla denemeyin. Çünkü bu korku yaşanılacak bir korku değil" diye konuştu.