GündemSahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com neden açılmıyor, yüklenmiyor? 24 Eylül Sahibinden ne zaman düzelecek?

Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com neden açılmıyor, yüklenmiyor? 24 Eylül Sahibinden ne zaman düzelecek?

Paylaş
Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com neden açılmıyor, yüklenmiyor? 24 Eylül Sahibinden ne zaman düzelecek?

Türkiye'nin en büyük ikinci el alım-satım platformlarından biri olan Sahibinden.com, sabah saatlerinden itibaren erişim sorunu yaşıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com neden açılmıyor, yüklenmiyor?

Sahibinden.com çöktü mü? Merak ediliyor ve uygulamanın kullanıcıları tarafından araştırılıyor. 24 Eylül sabahından itibaren Sahibinden.com'a erişimde yaşanan sıkıntılar kullanıcılar arasında büyük bir merak konusu oldu. Uygulamaya erişim sorunu yaşamakta olan birçok kişi, sorunlara çözüm aramakta. Peki, Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com neden açılmıyor, yüklenmiyor?

Haberin Devamı

SAHİBİNDEN.COM ÇÖKTÜ MÜ?

Sahibinden.com mobil uygulamasına birçok kullanıcı tarafından erişim sorunu yaşanıyor. Özellikle alışveriş yapmak veya ilan vermek isteyen kullanıcılar, siteye giriş yapmaya çalıştıklarında erişim sorunu ile karşılaşıyor. Bu durumla ilgili, şu ana kadar platformdan resmi bir açıklama yapılmadı. Erişim sorununun geçici olup olmadığı veya ne zaman çözüleceği henüz belirsizliğini koruyor. İşte son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen Sahibinden.com mobil uygulama kullanıcıları tarafından gerçekleştirilen hata raporları;

Sahibinden.com çöktü mü Sahibinden.com neden açılmıyor, yüklenmiyor 24 Eylül Sahibinden ne zaman düzelecek

SAHİBİNDEN UYGULAMASI NEDEN AÇILMIYOR, YÜKLENMİYOR?

Sahibinden uygulamasına erişim sorunu yaşanması nedeniyle 24 Eylül Salı günü birçok cihaz üzerinden Sahibinden uygulamasına erişim sağlanamıyor ve bu nedenle beyaz ekran veya yüklenme sorunu yaşanabiliyor. Konu hakkında henüz yetkililerden açıklama yapılmaması nedeniyle sorunun ne zaman giderilebileceği de belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Haberin Devamı