GündemŞahmeran Lilith kimdir? Şahmeran Lilith karakteri gerçekte hangi oyuncu, adı ne? Şahmeran Lilith gerçekte kim?

Şahmeran Lilith kimdir? Şahmeran Lilith karakteri gerçekte hangi oyuncu, adı ne? Şahmeran Lilith gerçekte kim?

Paylaş
Şahmeran Lilith kimdir? Şahmeran Lilith karakteri gerçekte hangi oyuncu, adı ne? Şahmeran Lilith gerçekte kim?

"Şahmaran" dizisinin hayranları, Şahmeran Lilith kimdir? Sorusu ile, Lilith karakterini canlandırmakta olan oyuncunun bilgilerini merak ediyor. Peki, Şahmeran Lilith kimdir? Şahmeran Lilith karakteri gerçekte hangi oyuncu, adı ne?

Şahmeran Lilith kimdir? Sorusu, dizinin izleyicileri başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. "Şahmaran" dizisinin merakla beklenen 2. sezonu, 8 Ağustos 2024 tarihinde Netflix'te izleyicilerle buluşacak. İlk sezonun ardından büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, yeni bölümleriyle yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Peki, Şahmeran Lilith kimdir? Şahmeran Lilith karakteri gerçekte hangi oyuncu, adı ne?

Haberin Devamı

ŞAHMERAN LİLİTH KİMDİR?

Şahmaran'ın 2. sezonunda önemli bir karakter olarak karşımıza çıkan Lilith, Ece Ertez tarafından canlandırılıyor. Lilith karakteri, Şahmaran dizisinin 2. sezonunda Ece Ertez tarafından canlandırılmaktadır. Uzun süre mahkum kalan Lilith, Şahsu'ya karşı duyduğu öfke ile dikkat çeken karanlık bir figürdür. Dizide, Lilith'in karanlığı temsil eden güçlü bir karakter olması, Aksoy'un başarılı oyunculuğuyla ekrana taşınmaktadır.

ECE ERTEZ KİMDİR?

Ece Ertez, 1 Ocak 1982’de İstanbul’da doğmuş, tiyatro, sinema, dizi ve reklam dünyasında adını duyurmuş bir oyuncudur. Şu anda 42 yaşında olan Ertez, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Kariyerine tiyatro sahnelerinde adım atan Ece Ertez, 2015 yılından itibaren İkea ve Rock’n Coke gibi büyük markaların reklam filmlerinde de rol alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

Haberin Devamı

 

Ece Ertez, ekranlarda "Fabrika Kızı," "New York in New York," "Çıplak," ve "Erşan Kuneri" gibi projelerdeki performanslarıyla dikkat çekmiştir. Özellikle "Erşan Kuneri" dizisinde canlandırdığı İngiliz Gazeteci karakteri ve "Çıplak" dizisinde hayat verdiği Başak rolü, onun oyunculuk yeteneğini gözler önüne sermektedir. Ece Ertez, sahne ve ekran performanslarıyla izleyicilerden olumlu eleştiriler almış, yeteneği ve sahne karizmasıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.