GündemSedef'i denize böyle attılar! Tanınmayacak halde bulundu

Sedef'i denize böyle attılar! Tanınmayacak halde bulundu

Paylaş
Sedef'i denize böyle attılar! Tanınmayacak halde bulundu

İstanbul'da 4 gündür kayıp olan 24 yaşındaki Sedef korkunç bir cinayete kurban gitti. Genç kızın denizden çıkarılan cesedi, el ve ayaklarından bağlanmış, halıya sarılmış ve dibe batması için zincirle ağırlıklar takılmıştı. Yüzü ise tanınmaz haldeydi.

Büyükçekmece'de önceki gün balıkçılar halıya sarılı ve üzerine zincirle 10 kiloluk dambıl bağlanmış bir ceset buldu. Parmak izi kontrolüyle cesedin üniversite öğrencisi Sedef Güler'e (24) ait olduğu belirlendi. Güvenlik kameralarından bir otomobilin gece Mimar Sinan Köprüsü'ne geldiğini ve araçtan bir şeyler atıldığını gören polis, plakadan aracı kullanan Yavuz G. ve yanındaki Fırat B.'nin kimliğini tespit etti. Cesedin sarılı olduğu halının üzerinde de bir halı yıkamacının etiketi vardı.

Haberin Devamı

HER ŞEYİ ANLATTI

Polis halı yıkamacıya gidip halıların alındığı adresi belirledi. Beylikdüzü Dereağzı'ndaki eve baskın yaptı. Bu evde yakalanan Fırat B. ifadesinde, "Ben evde değildim. Arkadaşım Yavuz G. aradı. Eve gittiğimde kız ölmüştü. Cesetten kurtulmak için plan yaptık. Nalburdan zincir aldık. Cesedi halıya sarıp, ağırlık yapması için evde bulduğumuz bir dambılı da zincirle halıya bağladık. Sonra otomobille götürüp köprüden attık" dedi. Polis cinayeti işleyen firari Yavuz G.’nin peşine düştü.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Cinayette kullanılan arabayı bulan polis, Yavuz G.'nin uyuşturucu kullanmak suçundan poliste çok sayıda kaydının olduğunu, ayrıca hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu tespit etti. Şüpheliyi yakalamak için operasyon sürüyor. Öte yandan polis evde yaptığı incelemede genç kızın boğularak öldürüldüğünü değerlendirdi. Ayrıca kan lekeleri de vardı. Yüzü tanınmaz haldeki Güler’i öldürmekte kullanılmış olabilecek kaşkol, eşarp ve ip gibi eşyalara el koyuldu.

Haberin Devamı

 Sedefi denize böyle attılar Tanınmayacak halde bulundu

Sedef Güler’in anne babası ayrıydı. Avcılar'da annesinde kalıyordu. Kız kardeşi sosyal medyadan "4 gündür haber alamıyoruz kayıp" diye fotoğraf paylaşmıştı.

Sedefi denize böyle attılar Tanınmayacak halde bulundu