GündemSemih Çelik'in çizdiği resim nedir? Semih Çelik'in çizdiği resmin anlamı ne? Semih Çelik ne resmi çizdi?

Semih Çelik'in çizdiği resim nedir? Semih Çelik'in çizdiği resmin anlamı ne? Semih Çelik ne resmi çizdi?

Paylaş
Semih Çelik'in çizdiği resim nedir? Semih Çelik'in çizdiği resmin anlamı ne? Semih Çelik ne resmi çizdi?

İstanbul'un Fatih ilçesinde, 19 yaşındaki Semih Çelik’in işlediği dehşet verici cinayetler, Türkiye'nin gündemine otururken, katilin kişisel geçmişi ve sosyal medya aktiviteleri dikkat çekiyor. Peki, Semih Çelik'in çizdiği resim nedir? Semih Çelik'in çizdiği resmin anlamı ne? Semih Çelik ne resmi çizdi?

Semih Çelik'in çizdiği resim, cinayet detaylarının ardından merak konusu oluyor. Çelik’in bir mesajlaşma uygulamasında, kadın düşmanı ve şiddet yanlısı “incel” grubunun bir üyesi olduğu ortaya çıktı. Çelik’in işlediği cinayetlerden önce çizdiği ve “intikam” temasını işlediği resimler, onun bu ideolojiden ne kadar etkilendiğini ve cinayetleri önceden planladığını düşündürüyor. Peki, Semih Çelik'in çizdiği resim nedir? Semih Çelik'in çizdiği resmin anlamı ne? Semih Çelik ne resmi çizdi?

Haberin Devamı

SEMİH ÇELİK'İN ÇİZDİĞİ RESİM NEDİR?

Semih Çelik’in evinde yapılan aramalarda bulunan çizimler, cinayetlerin planlı olduğunu ortaya koydu. Çelik'in kara kalemle çizdiği bu resimlerde, kurbanlarını parçalara ayırma sahnesi ve kanlı detaylarla dolu korkunç imgeler yer alıyor.

Semih Çelikin çizdiği resim nedir Semih Çelikin çizdiği resmin anlamı ne Semih Çelik ne resmi çizdi

SEMİH ÇELİK'İN ÇİZDİĞİ RESMİN ANLAMI NE?

Semih Çelik’in çizdiği resim, onun cinayetleri nasıl bir saplantı ve ritüel kapsamında ele aldığını gözler önüne seriyor.

İNCEL NEDİR?

İncel terimi, İngilizce "involuntary celibate" ifadesinin kısaltmasıdır ve "istem dışı bekâr" anlamına gelir. Bu terim, kendilerini toplumdan ve özellikle kadınlardan dışlanmış hisseden, romantik ya da cinsel ilişki yaşayamayan erkekleri tanımlar. İncel grupları, internet forumları ve sosyal medya platformları aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurarlar. İnceledikleri teorilere göre, kadınlar yalnızca fiziksel olarak çekici, zengin ya da statü sahibi erkeklerle ilişki kurmayı tercih eder.

Haberin Devamı

Haberin Devamı