GündemSevgilisinin babasından ölümüne kaçış! Daha 16 yaşında...

Sevgilisinin babasından ölümüne kaçış! Daha 16 yaşında...

Paylaş
Sevgilisinin babasından ölümüne kaçış! Daha 16 yaşında...

Aksaray'da kız arkadaşının babası Ümit D.'den kaçan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Y.A.S.'nin kullandığı otomobil, aşırı hızla virajı alamayıp karşıdan gelen otomobile çarptı. Emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayan Y.A.S., hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı. Arkadan gelen Ümit D. ise kapılarını açtığı aracın içinde Y.A.S.'yi aradı. Y.A.S. ile birlikte yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Aksaray'a başlı Ortaköy'de oturan Y.A.S., geçen cumartesi saat 14.30 sıralarında, iddiaya göre, babasına ait otomobille, kız arkadaşının babası Ümit D.'den kaçarken, Akpınar köyü yolunda aşırı hız yaptı. 

Haberin Devamı

Y.A.S., idaresindeki araç virajı alamayıp karşı yönden gelen Murat Öztürk (51) yöntemindeki 68 AAE 235 otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçtan, emniyet kemeri olmadığı için fırlayan ehliyetsiz sürücü Y.A.S., birkaç takla attıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı. Y.A.S., diğer aracın sürücüsü Murat Öztürk ile yanındaki Ramazan Eroğlu (49), İdris Eroğlu (52), Nazım Pınar (51) ile Ali Dede Doğan (60) ve Yiğit Arda Sağlam yaralandı.

Sevgilisinin babasından ölümüne kaçış Daha 16 yaşında...

Kazayı görenler yardıma koşarken, Ümit D. ise kaza yapan aracın başını gelip önce arka kapıyı, sonra ön kapıyı açarak takip ettiği Y.A.S.'yi aradı. Y.A.S.'nin aracın dışında olduğu fark eden Ümit D. tepki gösterirken, çevredekiler araya girip sakinleştirdi.

Haberin Devamı

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

O anlar ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Kazada yaralanan Y.A.S. ve arkadaşının düğününe giden Murat Öztürk ile yanındaki 4 kişi, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kız arkadaşının babasından kaçan 16 yaşındaki sürücü virajı alamayıp kaza yaptı

Sevgilisinin babasından ölümüne kaçış Daha 16 yaşında...

Y.A.S.'nin ailesinin şikayetiyle gözaltına alınan Ümit D. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Y.A.S. ve babasına ise 'Ehliyetsiz araç kullanmak' suçundan 12 bin 978'er TL idari para cezası uygulandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sevgilisinin babasından ölümüne kaçış Daha 16 yaşında...