GündemSevgiliye kripto tuzağı

Sevgiliye kripto tuzağı

Paylaş
Sevgiliye kripto tuzağı

Diyarbakır’da Ö.Ç., eve gelen sevgilisi A.T.’ye 2 arkadaşının yardımıyla tuzak kurup, cep telefonundaki 125 bin dolar değerindeki kripto hesabını, başka bir hesaba transfer etti. Olaydan sonra kaçan Ö.Ç. ve 2 arkadaşı, apartman zilindeki parmak izi sayesinde yakalandı.

ARKADAŞI EVDE SAKLANDI

Haberin Devamı

Diyarbakır’da yaşayan A.T., 125 bin dolar (4 milyon 250 bin) değerindeki kripto hesabının boşaltıldığını fark edince polise giderek şikayetçi oldu. Soruşturma başlatan polis, Ö.Ç.’nin sevgilisi A.T.’nin eve gelmeden hemen önce, arkadaşı M.P.’nin eve gelerek saklandığını tespit etti. A.T.’nin kripto hesabının, sevgilisi Ö.Ç. ile zaman geçirdiği sırada telefonu ele geçiren M.P. tarafından boşaltıldığı belirlendi. Kuzen rolüne giren U.R.A. de zile basıp eve geldi. Bu sırada Ö.Ç. “Kuzenim geldi, bizi birlikte görmemeli. Hemen gitmelisin” diyerek sevgilisini evden gönderdi.

Sevgili tuzağıyla 125 bin dolarlık kripto para vurgunu: Zildeki parmak izinden yakalandılar

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

A.T. evden çıkınca, şüpheliler de ortadan kayboldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin apartmana girerken aynı zile bastığını gördü ve parmak izlerini aldı. Tespit edilen şüpheliler Ö.Ç. ve M.P., düzenlenen operasyonla yakalandı. U.R.A.’nın cezaevinden izinli çıktığı, olayın ardından tekrar cezaevine girdiği öğrenildi. Ö.Ç. ve M.P. tutuklandı. A.T.’nin çalınan parasının 550 bin TL’sinin harcandığı belirlendi, geriye kalan 3 milyon 700 bin TL’ye ise bloke konuldu.

Haberin Devamı

Sevgiliye kripto tuzağı

ZİLDEKİ PARMAK İZİ ELE VERDİ

Şüphelilerin apartmana girerken aynı zile bastığı tespit edildi.