GündemSILA BEBEK ÖLDÜ MÜ? Sıla bebek neden öldü, olayı nedir? Sıla bebek son durumu ne?

SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ? Sıla bebek neden öldü, olayı nedir? Sıla bebek son durumu ne?

Paylaş
SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ? Sıla bebek neden öldü, olayı nedir? Sıla bebek son durumu ne?

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğradığı belirtilen iki yaşındaki Sıla bebek, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşanan bu acı kayıp, ülke genelinde büyük üzüntü ve öfkeye sebep oldu. Peki, Sıla bebek öldü mü? Sıla bebek neden öldü, olayı nedir? Sıla bebek son durumu ne?

Sıla bebek öldü mü? Sorusu gündemde yer alıyor ve internet üzerinde araştırılıyor. Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan iki yaşındaki Sıla bebeğin entübe halde yoğun bakımda tedavisi sürerken olayla ilgili yeni bir haber gündeme geldi. Tekirdağ'da istismara uğrayan Sıla bebek hayatını kaybetti. Peki, Sıla bebek öldü mü? Sıla bebek neden öldü, olayı nedir? Sıla bebek son durumu ne?

Haberin Devamı

SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ?

Tekirdağ'da istismara uğrayan Sıla bebek hayatını kaybetti. Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddete maruz kalan 2 yaşındaki Sıla bebek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bir aydır Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde entübe edilen minik Sıla, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu giderek kötüleşen ve ilaçlara tepki vermeyen Sıla bebek, hayata gözlerini kapadı. Ailesinin umutla hastane önünde beklediği bu süreçte, acı haber geldi ve küçük kızın hayatını kaybettiği duyuruldu. Olayla ilgili olarak anne Bakiye Y. ve istismarla suçlanan komşu çocukları da dahil olmak üzere 5 kişi tutuklanırken, soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ Sıla bebek neden öldü, olayı nedir Sıla bebek son durumu ne

SILA BEBEK OLAYI NEDİR?

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül'de kızı S.Y'yi, "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmüş, muayene sonrası bebek, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilmiş, durum polise bildirilmişti.

Haberin Devamı

Bebek, beyninden ameliyat edilerek entübe halde yoğun bakıma alınmıştı. Soruşturma kapsamında anne B.Y. (25), B.Y'nin birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alınmıştı. Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.