GündemSomer Şef kime kaşık attı? 24 Ağustos Cumartesi MasterChef kime kaşık atıldı, kaşığı kim aldı?

Somer Şef kime kaşık attı? 24 Ağustos Cumartesi MasterChef kime kaşık atıldı, kaşığı kim aldı?

Paylaş
Somer Şef kime kaşık attı? 24 Ağustos Cumartesi MasterChef kime kaşık atıldı, kaşığı kim aldı?

Kaşık atmak, aşçılık mesleğine özgü ritüellerden biri olarak biliniyor. Peki, Somer Şef kime kaşık attı? 24 Ağustos Cumartesi MasterChef kime kaşık atıldı, kaşığı kim aldı?

Somer Şef kime kaşık attı? Sorusu, gündemde yer alıyor ve merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar, en güzel yemeği hazırlayarak büyük ödüle ulaşmaya çalışıyor. Dokunulmazlığı kazanmak için mücadele eden adayların tabaklarını değerlendiren Somer Şef kime kaşık attı?

Haberin Devamı

SOMER ŞEF KİME KAŞIK ATTI?

24 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan MasterChef fragmanında, Somer Şef'in kaşık attığına dair bir izlenim oluştu. Ancak, bu kaşığın kime atıldığı ya da gerçekten kaşık atılıp atılmadığı henüz netlik kazanmadı. Yayınlanacak olan yeni bölüm ile beraber kaşık atılan yarışmacı belli olacak.

KAŞIK ATMAK NE DEMEK?

 Kaşık atmak, aşçılık mesleği ile uğraşan şeflerin literatüründe olan bir gelenektir. Eğer bir şef, kaşık atarsa, bu “'Benim sana öğretecek bir şeyim yok' anlamına gelir. Aynı zamanda bu durum şeflerin, öğrencilerinin yemeklerinde hiçbir kusur veya eksik bulamadıklarını gösterir.