GündemTelefon sinyali katili yakalattı

Telefon sinyali katili yakalattı

Paylaş
Telefon sinyali katili yakalattı

Adana’da kayıp olarak aranan Murat Arlı’nın cesedi, 10 Mart’ta çuval içinde battaniyeye sarılı halde kıyıya vurmuştu. Murat Arlı’yı, 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, arkadaşı Atilla Cücü’nün öldürdüğü ortaya çıktı.

Adana’da otogarda değnekçilik yapan Murat Arlı (61) geçen yıl 16 Aralık’ta kayboldu. Arlı’yı arama çalışması başlatılırken, 10 Mart’ta Karataş ilçesinde deniz kıyısında çuval içinde battaniyeye sarılı çürümüş erkek cesedi bulundu. DNA testi sonucunda cesedin Arlı’ya ait olduğu belirlendi. Olayın aydınlatılması için özel ekip kuruldu. Arlı’nın kapalı olan cep telefonunun IMEI (Uluslararası Mobil Cihaz Kodu) numarası takibe alındı. Telefonun, olayın üzerinden 4 ay geçtikten sonra Kars’tan sinyal verdiği tespit edildi. Cep telefonunun, Arlı’nın otogarda birlikte değnekçilik yaptığı arkadaşı Atilla Cücü’nün (65) oğlu tarafından kullanıldığı belirlendi.

Haberin Devamı

DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞ

Cücü'nün oğlu, cep telefonunu babasının kendisine kullanması için kargoyla gönderdiğini öne sürdü. Polis, Adana ve Kars'ta eş zamanlı operasyon düzenleyip aralarında Cücü ve oğlunun da bulunduğu 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Atilla Cücü'nün, "Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik. Bir anlık öfke ile arkadaşımı döverek öldürdüm. Daha sonra cesedi battaniyeye sardım ve çuvala koyduktan sonra motosikletimle taşıyarak drenaj kanalına attım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. Atilla Cücü tutuklanırken, diğer 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.