GündemTOGG açılışı ne zaman saat kaçta? Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni canlı izle!

TOGG açılışı ne zaman saat kaçta? Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni canlı izle!

Paylaş
TOGG açılışı ne zaman saat kaçta? Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni canlı izle!

TOGG açılışı için artık sayılı saatler kaldı. Gemlik’teki TOGG fabrikasının açılışı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak. Bu önemli ana tanıklık etmek isteyen pek çok kişi ise sabah saatlerinden itibaren TOGG açılışı ne zaman saat kaçta? Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni nereden canlı izlenir? araştırması yapmaya başladı…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl ayrı bir alam daha taşıyor. Çünkü Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un fabrikasının açılışı bugün gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak fabrikada C segment SUV olan Togg SUV üretilecek ve banttan inen ilk araç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtılacak. Peki, TOGG açılışı ne zaman saat kaçta? Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni nereden canlı izlenir? İşte tüm detaylar…

Haberin Devamı

TOGG AÇILIŞI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

2020 yılında temeli atılan Gemlik’teki TOGG fabrikasının açılış töreni bugün yani 29 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek.

Fabrikanın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılırken ilk olarak tamamen elektrikli C segment SUV olan Togg SUV üretilecek ve banttan inen ilk araç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtılacak.

TOGG açılışı ne zaman saat kaçta Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni canlı izle

YERLİ OTOMOBİL TOGG FABRİKASI AÇILIŞ TÖRENİ NEREDEN CANLI İZLENİR?

Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni için resmi bilgi de TOGG’un Twitter hesabından paylaşıldı. Buna göre açılış töreni TOGG’un YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek.

TOGG FABRİKASI AÇILIŞI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

TOGG açılışı ne zaman saat kaçta Yerli otomobil TOGG fabrikası açılış töreni canlı izle

TOGG FABRİKASI HAKKINDA…

Üretim üssü Bursa Gemlik'te kurulan ve Türkiye'nin mobilite dönüşümüne liderlik edecek olan TOGG fabrikasında 250 adet otomasyon robotun yanı sıra yaklaşık 5 bin kişi istihdam edilecek. Bu rakam taşeron firmalarla birlikte 30 bin kişiyi bulacak.

Haberin Devamı

1 MİLYONDAN FAZLA ARAÇ

Çok geniş bir arazide yapımı tamamlanan Gemlik fabrikasının yıllık üretim kapasitesinde hedef 175 bin araç olarak belirlendi. Orta vadeli hedefte ise 2030 yılında 1 milyondan fazla araç üretilmesi planlanıyor. 5 farklı modelin piyasaya çıkacağı araçlarla fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait bir marka oluşacak.

HIZLI ŞARJ YÜKSEK PERFORMANS

Üretilecek olan son teknoloji araçlar 30 dakikanın altında hızlı şarj ile yüzde 80 doluluğa ulaşacak. Segmentinin en uzun aks mesafesine sahip doğuştan elektrikli otomobiller, modüler platform ile "300+" ve "500+" kilometre menzil opsiyonlarına sahip olacak. Araçlar güncellemeleri 4G ve 5G bağlantılarıyla uzaktan alacak.