GündemToplu taşıma zammı ne zaman başlayacak? İstanbul’da toplu taşıma zammı ne zaman, hangi tarihte geçerli olacak?

Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak? İstanbul’da toplu taşıma zammı ne zaman, hangi tarihte geçerli olacak?

Paylaş
Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak? İstanbul’da toplu taşıma zammı ne zaman, hangi tarihte geçerli olacak?

Toplu taşıma zammının gündeme gelmesi ile birlikte İstanbul’da toplu taşıma kullanmakta olan vatandaşlar, Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak?

Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak? Sorusu, bugün duyurulmakta olan zammın ne zamandan itibaren uygulanacağını merak etmekte olan toplu taşıma kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak? İstanbul’da toplu taşıma zammı ne zaman, hangi tarihte geçerli olacak?

Haberin Devamı

TOPLU TAŞIMA ZAMMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul’da toplu taşıma zammının ne zaman uygulanacağı bilinmemekte. İstanbul’da toplu taşıma zammının 1 Ağustos tarihinden uygulanmaya başlanması öngörülüyor. Buna göre toplu taşıma zammı ve yeni fiyat tarifesi 1 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olabilir. İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 zam yapıldı. Yeni fiyatların 1 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olması beklenmekte.

Toplu taşıma zammı ne zaman başlayacak İstanbul’da toplu taşıma zammı ne zaman, hangi tarihte geçerli olacak

İSTANBUL’DA ÖĞRENCİ ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Öğrencilerin bir basım ücreti yüzde 20 zamla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenciler için uygulanan tek biniş ücreti, yapılan zamla birlikte değişti. Önceki tarifeye göre 10 TL olan öğrenci biniş ücreti, artık yüzde 20’lik bir artışla 12 TL olarak belirlendi. Öğrenci aylık abonman ücreti 250 TL’den 282,5 TL’ye yükseldi. Aylık abonman ücretleri de zamdan nasibini aldı.

Haberin Devamı