GündemÜmmü daha ne yapsın

Ümmü daha ne yapsın

Paylaş
Ümmü daha ne yapsın

Konya’da Ümmü Döğer, oturduğu binanın girişinde Arafa Yıldırım’ın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Ümmü Döğer’in Arafa Yıldırım tarafından sürekli tehdit edildiği için uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Talihsiz kadının uzaklaştırma kararını 14 gün önce de yenilediği öğrenildi.

Konya Selçuklu’da 24 Haziran’da 4 çocuk annesi Ümmü Döğer (42), marketten ekmek alıp evine dönerken apartman girişinde Arafa Yıldırım’ın (44) silahlı saldırısına uğramıştı. Arafa Yıldırım, Ümmü Döğer’e 3 el ateş ettikten sonra silahı kendi kafasına ateşlemişti. Döğer ve Yıldırım kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti. Döğer’in, kendisini tehdit eden Yıldırım hakkında geçtiğimiz şubat ayında şikayetçi olduğu öğrenildi. Talihsiz kadının, 2 yıl önce tanıştığı Yıldırım ile görüşmek istemediği için sürekli tehdit edildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

‘ÖLDÜRÜRÜM’ DEMİŞ

Döğer’in polise verdiği ifadesinde “İşyerinde karşıma çıkarak beni korkuttu. İşyeri sahibi, beni Arafa Yıldırım’dan uzaklaştırdı. Kızımın nişanlısını arayarak, ’Ümmü’yü öldürürüm. Benden ayrıldığı gün, öldüğü gün’ demiş. Bu olayların ardından Arafa Yıldırım’dan korkuyorum” dediği aktarıldı. Döğer’in ifadesinin ardından Yıldırım hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Cinayet işlenmeden 14 gün önce Döğer’in uzaklaştırma kararını yenilediği de ortaya çıktı. Döğer’in kızı Sümeyra Selvi’nin de Yıldırım tarafından tehdit edildiği için şikayetçi olduğu belirtildi.