GündemVALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN? (Eylül ayı Gece Pazarı) Eylül ayı Valorant gece pazarı hangi tarihte, saat kaçta geliyor?

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN? (Eylül ayı Gece Pazarı) Eylül ayı Valorant gece pazarı hangi tarihte, saat kaçta geliyor?

Paylaş
VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN? (Eylül ayı Gece Pazarı) Eylül ayı Valorant gece pazarı hangi tarihte, saat kaçta geliyor?

Oyun içerisindeki silah kaplamaları, birçok oyuncu tarafından satın alınıyor. Peki, VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN? (Eylül ayı Gece Pazarı) Eylül ayı Valorant gece pazarı hangi tarihte, saat kaçta geliyor?

Valorant Gece Pazarı ne zaman? Sorusu, Eylül ayında gelecek olan yeni pazar nedeniyle gündemde yer alıyor. Oyuncuların gözde oyunları arasında yer almakta olan Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2024? Merak ediliyor. Oyun içerisindeki eşyalar, oyun zevkini önemli ölçüde arttırıyor. Peki, Eylül ayı Valorant gece pazarı hangi tarihte, saat kaçta geliyor?

Haberin Devamı

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN (EYLÜL AYI)?

Valorant Gece Pazarı, Eylül 2024'te yeniden oyuncularla buluşuyor. Valorant Türkiye'nin yaptığı duyuruya göre, Gece Pazarı 27 Eylül 2024 tarihinde oyuna eklenecek ve 23 Ekim 2024 tarihine kadar aktif kalacak. Bu süre boyunca oyuncular, kişisel indirimlerle sunulan silah kaplamalarını satın alabilecekler.

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN (Eylül ayı Gece Pazarı) Eylül ayı Valorant gece pazarı hangi tarihte, saat kaçta geliyor

VALORANT GECE PAZARI SAAT KAÇTA GELİYOR?

Valorant oyununda oyuncular tarafından yoğun ilgi görmekte olan Gece Pazarı saat 3’de oyuna eklenmektedir.

VALORANT GECE PAZARI RASTGELE Mİ?

Valorant Gece Pazarı içerisinde yer almakta olan kaplamalar rastgele olarak mağazada yer almaktadır. Gece Pazarı içerisinde toplamda altı adet kaplama yer almaktadır ve her oyuncuya özel olarak oluşturulmaktadır.