GündemValorant Mobile ne zaman çıkacak? Valorant Mobile hangi tarihte, hangi yıl çıkacak?

Valorant Mobile ne zaman çıkacak? Valorant Mobile hangi tarihte, hangi yıl çıkacak?

Paylaş
Valorant Mobile ne zaman çıkacak? Valorant Mobile hangi tarihte, hangi yıl çıkacak?

Riot Games tarafından yapılan ve oyun sektöründe önemli bir yer edinen Valorant’ın mobil versiyonuna dair iddialar gelmeye devam ediyor. Peki, Valorant Mobile ne zaman çıkacak? Valorant Mobile hangi tarihte, hangi yıl çıkacak?

Valorant Mobile ne zaman çıkacak? Sorusu, gündeme gelen iddialar kapsamında araştırılıyor. Riot Games'in popüler FPS oyunu Valorant'ın mobil versiyonunun 2025 Ocak ayında çıkacağı iddia ediliyor. 2 Haziran 2020'de PC platformunda piyasaya sürülen Valorant, kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi kazandı. Oyunun mobil versiyonuna ait görüntülerin sızdırılmasının ardından, oyuncular çıkış tarihini merakla beklemeye başladı. Peki, Valorant Mobile ne zaman çıkacak? Valorant Mobile hangi tarihte, hangi yıl çıkacak?

Haberin Devamı

VALORANT MOBİLE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Riot Games'in resmi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen, sosyal medyada dolaşan söylentiler ve sızdırılan görüntüler, oyunun 2025 yılının Ocak ayında mobil platformlarda çıkacağına işaret ediyor. Buna göre Valorant Mobile’ın 2025 yılının Ocak ayında çıkması öngörülüyor.

Valorant Mobile’in, MVP ekranı ve yeniden oynatma gibi özelliklerle geleceği belirtiliyor. Ancak oyunun mobil sürümünde "Cross Play" desteğinin olmayacağı da kesinleşmiş durumda, yani mobil oyuncular PC ve konsol kullanıcıları ile aynı oyunlara katılamayacak.

VALORANT MOBİLE HANGİ TARİHTE, HANGİ YIL ÇIKACAK?

Valorant Mobile'in 2025 yılının Ocak ayında çıkacağı iddia ediliyor.