GündemValorant yeni ajan ne zaman gelecek? Valorant'ın yeni ajanı Vyse hangi tarihte oyuna eklenecek 2024?

Valorant yeni ajan ne zaman gelecek? Valorant'ın yeni ajanı Vyse hangi tarihte oyuna eklenecek 2024?

Paylaş
Valorant yeni ajan ne zaman gelecek? Valorant'ın yeni ajanı Vyse hangi tarihte oyuna eklenecek 2024?

Riot Games tarafından duyurusu gerçekleştirilen Valorant'ın yeni ajanı Vyse hakkında birçok detay merak konusu olurken Valorant yeni ajan ne zaman gelecek? Sorusu da oldukça merak ediliyor. Peki, Valorant yeni ajan ne zaman gelecek?

Valorant yeni ajan ne zaman gelecek? Sorusu, oyuna eklenecek olan ajanı sabırsızlıkla beklemekte olan oyuncular tarafından araştırılıyor. Oyuna yeni eklenmekte olan özellikler, ajanlar, yetenekler ve diğer özellikler nedeniyle oyundaki dengeler ciddi derecede değişebiliyor. Bu nedenle yeni ajana dair detaylar tüm oyuncuların araştırma konusu oluyor. Peki, Valorant yeni ajan ne zaman gelecek? Valorant'ın yeni ajanı Vyse hangi tarihte oyuna eklenecek 2024?

Haberin Devamı

VALORANT YENİ AJAN NE ZAMAN GELECEK?

Valorant yeni ajan Vyse 29 Ağustos'ta oyuna eklenecek. Böylece Valorant'ın yeni ajanı Vyse 29 Ağustos tarihinden itibaren oyuncular tarafından kullanılabilecek. Valorant'ın Vyse isimli bu yeni ajan 29 Ağustos 2024 tarihinde oyuna eklenerek oyun içerisindeki ajan sayısı arttırılmış olacak.

Valorant yeni ajan ne zaman gelecek Valorantın yeni ajanı Vyse hangi tarihte oyuna eklenecek 2024

VALORANT YENİ AJAN'IN ADI NE?

Valorant'a eklenecek olan yeni ajanın ismi Vyse'dir. Vysea ajanı kurnazlığı ve manipülasyon kabiliyeti ile ön plana çıkmakta olan bir Valorant ajanıdır.

VALORANT GECE PAZARI NEDİR?

Valorant Gece Pazarı, oyunun sağ üst köşesinde yer alan ve oyun içerisinde yer almakta olan eşya kaplamalarını normal fiyatlarından daha uygun bir şekilde alabilecekleri indirimli bir mağaza türüdür.

Valorant Gece Pazarı’nda yer almakta olan ürünler, normal fiyatlarına göre daha indirimli olması nedeniyle oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Gece pazarı içerisinde yer almakta olan ürünler, her oyuncuya özel olarak rastgele çıkmaktadır.

Haberin Devamı