GündemVinç faciası!

Vinç faciası!

Paylaş
Vinç faciası!

Adana bir site inşaatında kule vinçle taşınan inşaat malzemelerinin yüklü olduğu demir sepetin halatı koptu. Üstlerine onlarca ağırlıktaki demir sepet düşen inşaat işçileri Tahir Çeri ve Erdal Sağır yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan vinç operatörü ise bir süre sonra teslim oldu.

SEPETİN ALTINDA KALDILAR

Haberin Devamı

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’ndeki yapımı devam devam eden bir bina inşaatında İddiaya göre şantiyede kurulu kule vinç, demir inşaat malzemelerini yukarıya doğru çekerken taşıma sepetinin halatı koptu. Onlarca kilo ağırlığındaki demir sepet metrelerce yüksekten inşaatta çalışan işçiler Tahir Çeri (41) ve Erdal Sağır’ın (51) üzerine düştü.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Hızla düşen demir sepetin altında kalan işçiler Tahir Çeri ve Erdal Sağır feci şekilde can verdi. Acı haberi alıp kazanın yaşandığı şantiyeye koşan iki işçinin yakınları cenazeleri görünce sinir krizi geçirdi. İki işçinin cesetleri morga kalldırıldı. Yaşanan facianın ardından şantiyeden kaçan kule vinç operatörü ise bir süre sonra karakola giderek teslim oldu.

Haberin Devamı