GündemY. Malatyaspor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Y. Malatyaspor - Çorum FK Maçı CANLI İZLE

Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Y. Malatyaspor - Çorum FK Maçı CANLI İZLE

Paylaş
Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Y. Malatyaspor - Çorum FK Maçı CANLI İZLE

Y. Malatyaspor - Çorum FK arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı şifresiz mi? Y. Malatyaspor - Çorum FK Maçı canlı!

Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Y. Malatyaspor - Çorum FK maçı şifresiz mi? Y. Malatyaspor - Çorum FK Maçı canlı!

Haberin Devamı

Y. MALATYASPOR - ÇORUM FK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Y.Malatyaspor ile Çorum FK, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü Trendyol 1. Lig'de karşı karşıya gelecek. Saat 16:00'da başlayacak olan bu önemli maç, TRT Spor, Bein Sports Max 2 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, Malatya'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

Y. MALATYASPOR - ÇORUM FK MAÇI CANLI İZLE

Y.Malatyaspor - Çorum FK maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, TRT Spor’un frekans bilgileriyle Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133 ve Tivibu 85 numaralı kanallar üzerinden şifresiz canlı izleyebilecekler. Şifreli platformlarda ise Bein Sports Max 2 Digiturk 83 ve Kablo TV 237 kanallarında maç yayınını canlı izleyebilecekler