GündemYaşar Alptekin kimdir? Aramızda Kalmasın programının konuğu Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli?

Yaşar Alptekin kimdir? Aramızda Kalmasın programının konuğu Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli?

Paylaş
Yaşar Alptekin kimdir? Aramızda Kalmasın programının konuğu Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli?

Aramızda Kalmasın programı yeni konukları ile birlikte dikkatleri üzerinde çekmeyi başarıyor. Peki, Yaşar Alptekin kimdir? Aramızda Kalmasın programının konuğu Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli?

Yaşar Alptekin kimdir? Sorusu, bugün yeni bölümün yayınlanmakta olan Aramızda Kalmasın programının konukları birçok kişi tarafından merak konusu oluyor. Bugün programda yer almakta olan Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli gibi detaylar araştırılmakta. Peki, Yaşar Alptekin kimdir? Aramızda Kalmasın programının konuğu Yaşar Alptekin kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

YAŞAR ALPTEKİN KİMDİR?

Yaşar Alptekin, kariyerine genç yaşlarda mankenlik yaparak adım atmış, ardından oyunculuk dünyasında kendine yer edinmiştir. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde canlandırdığı karakterlerle kısa sürede dikkat çekmiştir. Özellikle Lambada (Gençlik Ateşi) filmiyle hem oyunculuk hem de dans yeteneğiyle ön plana çıkmış, bu performansıyla geniş bir kitle tarafından tanınmıştır.

İlerleyen yıllarda, yaşam tarzında köklü bir değişiklik yaparak muhafazakâr bir çizgiye yönelen Alptekin, İslami konulara olan ilgisi doğrultusunda çeşitli televizyon programlarına katılarak bu alanda paylaşımlarda bulunmuştur. Hac farizasını yerine getiren oyuncu, tiyatro alanında da aktif olarak yer almış ve Düzceli Mehmet isimli tiyatro oyununda rol almıştır. 2014 yılında, yönetmenliğini Tekin Gün'ün üstlendiği Aşkın Gözyaşları adlı TV filminde Şems-i Tebrizi karakterini canlandıran Alptekin’in, ilk evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

Haberin Devamı