GündemYenidoğan Çetesi hastane müdürü Ali Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yenidoğan Çetesi hastane müdürü Ali Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Paylaş
Yenidoğan Çetesi hastane müdürü Ali Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli?

SGK'dan para almak adına bebekleri anlaşmalı oldukları hastanelere yönlendiren ve bakımsızlıktan ölüme terk ettikleri belirlenen çete geçtiğimiz günlerde çökertildi. Hastane müdürü Ali Aksu hakkındaysa pek çok iddia ortaya çıktı. Peki, Ali Aksu kimdir, kaç yaşında nereli?

 

YTürkiye'nin gündemi, yeni doğmuş bebeklerin hayatına göz diken Yenidoğan Çetesi'ydi. Sırf SGK'dan para almak için bebekleri anlaşmalı oldukları hastanelere sevk eden ve bakımsızlıktan ölüme terk ettikleri belirlenen çete hakkında pek çok detay ortaya çıkıyor. Peki, hastane müdürü Ali Aksu'nun olayla ilişkisi nedir? Ali Aksu kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Yenidoğan Çetesi hastane müdürü Ali Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli

ALİ AKSU KİMDİR?

Yenidoğan Çetesi ile adı gündeme gelen Ali Aksu'nun aslen göz doktoru olduğu ancak bir süredir hastane müdürlüğü gerçekleştirdiği biliniyor. Sonrasında Beylikdüzü'nde 150 yataklı bir hastane yaptırıyor. 11 katlı genel hizmet ağırlıklı hastanede faaliyetlerini gerçekleştiren Aksu'nun ismi ise Yenidoğan Çetesi ile anılıyor.

ALİ AKSU HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN?

Yenidoğan Çetesine talimat verdiği iddia edilen Ali Aksu, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi mezunu olarak biliniyor.