GündemYok artık!

Yok artık!

Paylaş
Yok artık!

Sinem T. eski eşi Sinan Özçelik tarafından çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçaklandı. 10 günü yoğun bakımda olmak üzere aylarca hastanede yattı, ölümden döndü. Sinem T. şimdi, kendisini öldürmek isteyen adama çocuklarını göstermediği için hapse giriyor.

Ankara'da bir güzellik merkezinde çalışan Sinem T., iki yıl önce iki kızının babası Sinan Özçelik'ten boşandı. 24 Ekim 2023'te Sinan Özçelik kızlarıyla vakit geçirdikten sonra onları teslim etmek için Sinem T. ile buluştu. Özçelik, başka erkeklerle görüştüğünü iddia ettiği Sinem T.'yi yanında getirdiği ekmek bıçağı ile 7 yerinden bıçakladı. Kadın, 10 gün yoğun bakımda kaldı. Sinan Özçelik ise tutuklandı ama 9 ay sonra serbest bırakıldı. İtiraz üzerine yeniden hapse girdi.

Haberin Devamı

TATİLE GÖTÜRMÜŞTÜ

Sinan Özçelik'in bıçaklamadan önce eşi hakkında çocuklarını kendisine göstermediği gerekçesiyle şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Mahkeme, Sinem T. hakkında üç günlük disiplin hapsi kararı verdi. Sinem T., Sinan Özçelik'ten izin alarak çocuklarını Gebze'ye ailesinin yanına tatile götürdüğü sırada kendisi hakkında şikayette bulunduğunu ileri sürerek, karara itiraz etti. Ancak 1'inci Aile Mahkemesi de disiplin hapsi kararının usül ve yasaya uygun olduğuna hükmetti.

BAKACAK KİMSE YOK

Sinem T., "Cuma günü (bugün) teslim olmam gerekiyor. Cezaevine girersem çocuklarım tek başına kalacak. Okullar da açılıyor, bu durumda çocuklarım ne olacak? Ben sadece kendimi ve çocuklarımı cani bir adamdan, çocuklarının gözü önünde beni katletmeye çalışan bir adamdan korumaya çalıştığım için disiplin cezası alıyorum. Bu bence adalet olamaz. İtirazımızın kabul edilmesini beklerken reddedildi, şaşkınız" dedi.

Haberin Devamı

Yok artık

Sinan Özçelik, nereden geldiği belli olmayan paralarla verdiği pozla dikkat çekmişti.

 Yok artık

Sinem T., kendisine tebliğ edilen karara göre bugün cezaevine teslim olmak zorunda.