Canan Karatay’ın da tercihi oymuş! Kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak: Ekşimikle yapılınca lezzeti beşe katlanıyor

Canan Karatay’ın da tercihi oymuş! Kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak: Ekşimikle yapılınca lezzeti beşe katlanıyor

7.07.2024
Kahvaltı, Türk kültüründe önemli bir yeri olan öğündür. Özellikle hafta sonu ailesiyle birlikte keyifli vakit geçirmek isteyenler, lezzetli kahvaltılık tariflerinin yer aldığı geniş sofralar kuruyor. Peynir, zeytin, reçel gibi klasik ürünlerin yanı sıra farklı ve lezzet oranı yüksek olan alternatifleri hazırlamak için farklı tarif arayışları bulunuyor. Her kahvaltı sofrası için alternatif bulmak zor olabiliyor. Bu noktada Canan Karatay’ın önerdiği ve kahvaltı sofralarında tüketilebilecek bir lezzet bulunuyor. Peki, bu tarif nedir? Nasıl hazırlanır?
Akıtma tarifi: Akıtma nasıl yapılır?

Akıtma tarifi: Akıtma nasıl yapılır?

4.03.2020
Hafta sonu kahvaltıları genellikle özenerek hazırlanan kahvaltılar olur. Bu sebeple farklı lezzet arayışına giriyorsanız akıtma tarifi tam size göre olacaktır. Her yörenin damak tadına uygun fakat farklı isimlerle bilinen akıtma tarifi kahvaltımıza lezzet katıyor. Bu hafta sonu kahvaltı hazırlarken akıtma tarifi arıyor yada akıtma nasıl yapılır merak ediyorsanız "akıtma tarifi, akıtma nasıl yapılır" haberimize bir göz atın.