1 kaşık koymak yetiyor! Turşu ve reçelin ömrünü uzatıyor, turşunun kütür kütür olmasını sağlıyor!

1 kaşık koymak yetiyor! Turşu ve reçelin ömrünü uzatıyor, turşunun kütür kütür olmasını sağlıyor!

16.09.2024
Ev yapımı reçel ve turşu, doğal tatlarıyla sofralarımıza lezzet katar. Ancak bu ürünleri uzun süre taze tutmak için bazı pratik ve doğal yöntemlere başvurmak gerekir. İşte reçel ve turşunun ömrünü uzatan yöntemler!
1 parça eklemek yetiyor! Turşunun ömrünü uzatıp kütür kütür olmasını sağlıyor, sebzelerin erimesini engelliyor!

1 parça eklemek yetiyor! Turşunun ömrünü uzatıp kütür kütür olmasını sağlıyor, sebzelerin erimesini engelliyor!

30.08.2024
Turşu, geleneksel mutfaklarımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak turşu yaparken bazı zorluklarla karşılaşmak mümkündür. Turşunun erimesi, yumuşaması veya istediğiniz o kütür kütür kıvamı elde edememek, en sık karşılaşılan sorunlardan bazılarıdır. Turşunun erimesini önlemek ve kütür kütür olmasını sağlamak için dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar ve doğal yöntemler vardır. İşte bu konudaki ipuçları!