Sağlığımız için yediğimiz içtiğimiz besinlere dikkat etmemiz ve sağlıklı bir diyet benimsememiz son derece önemli. Hepimizin hemen her gün masasına koyduğu, faydalı sandığı bir besin var ki aslında sağlığımız için en büyük tehditlerden biri. Neredeyse her evde pişen, en sağlıklı protein deposu olarak görülen o besin dikkatli tüketilmezse zehirleyip ömrümüzden ömür götürüyor, ölmekten beter ediyor. İşte herkesin dikkat etmesi gereken o besin...
Severek yediğimiz besinler deyince hemen herkesin aklına ilk gelen o oluyor! Her ne kadar sofralardan eksik etmemeye özen göstersek de faydadan çok zararı dokunuyor, içten içe organlarımızı çürütüp vücuda kolesterol ev antibiyotik yüklüyor. İşte zararları saymakla bitmeyen, damar tıkanıklığının da asıl sebebi olan o zehirli besin...
Haşlama, kızartma ve kavurma olmak üzere pek çok farklı şekilde tüketilebilen tavuk, pişirme aşamasında pek çok kişi tarafından daha temiz olması için yıkanıyor ancak uzmanlar, bu alışkanlığın insan sağlığı için çok büyük bir hata olduğu konusunda uyarılarda bulunuyor.