Atatürk milli içeceğimiz olmasını önerdi! Bu içecek yaşlanmanıza izin vermiyor, vücuda mikrop sokmuyor!

Atatürk milli içeceğimiz olmasını önerdi! Bu içecek yaşlanmanıza izin vermiyor, vücuda mikrop sokmuyor!

7.11.2023
Türk mutfağının zengin çeşitliliği, tarih boyunca farklı kültürlerin etkisiyle şekillenmiştir. Anadolu'nun her köşesinde benzersiz tatlar bulunuyor, bu tatların arasında özel bir yere sahip olan hardaliye, geleneksel Türk mutfağının önemli bir parçası arasında yerini alıyor. Hardaliye, üzüm suyu, hardal ve baharatların özenle harmanlanmasıyla elde edilen bir içecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün de milli içeceğimiz olmasını önerdiği hardaliyenin tarihini ve faydalarını sizler için açıklıyoruz.
Sonbahar yorgunluğunuzu bu besinlerle atlatın

Sonbahar yorgunluğunuzu bu besinlerle atlatın

30.09.2019
Kışa hazırlık dönemi olarak adlandırılan sonbahar mevsimi, yorgunluk ve halsizlik gibi kronik rahatsızlıkların sıklıkla yaşandığı bir mevsim. Sağlıklı beslenmenin bu tür rahatsızlıklara karşı en önemli savunma silahı olduğunu belirten Doç. Dr. Ruhan Aşkın Uzel, sonbaharda neler tüketilmesi gerektiğini anlattı