Gaziantepliler ona bayılıyor! Kışın 1 kaşık yiyen 30 yıl hastalanmıyor, kolesterolün doğal ilacı, şifası suyunda saklı, Türk mutfağının en meşakkatli yemeği

Gaziantepliler ona bayılıyor! Kışın 1 kaşık yiyen 30 yıl hastalanmıyor, kolesterolün doğal ilacı, şifası suyunda saklı, Türk mutfağının en meşakkatli yemeği

4.12.2024
Türk mutfağının en meşakkatli ama bir o kadar da besleyici yemeklerinden biri olan yuvalama, özellikle Gaziantep mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Efsanevi bir tat ve sağlığa olan faydalarıyla dikkat çeker. Kış aylarının vazgeçilmezi olan bu yemek, Gaziantepliler için bir nevi şifa kaynağıdır. Peki, yuvalama nasıl yapılır? Yuvalama yapmanın püf noktaları nelerdir?